The Makings of a Great Tinder Bio

Tinder ar sjalvfallet den mest populara sociala appen fokuserad gallande dejting. Konkurrensen ar sa bunt att varje sma sak kan utvalja mellan ett vanster- och ett hoger-svep. Till och med nagot sa spartanskt som en valskriven biografi kan avsevart forfina dina chanser att ringa en hogersvepning.

Sang oss ta en narmare snegla gallande hur de basta kvinnliga Tinder-biosen skapades och hur du kommer pa en sjalv.

Spelar bio verkligen nagon roll?

Tja, det forsta nagon ser nar din profil dyker upp i deras stromning ar ditt profilfoto. Att ha ett valgjordt kvalitetsfoto kommer darfor att forsakra sig ifall att din potentiella dejt sveper riktig. Ifall du svepte dem precis, inneha du en matchning.

Efter den forsta matchen kommer andra bilder konungen din profil och din biografi in i bilden. Medan en engagerande biografi i snitt ar viktigare forut kvinnor, uppmar hanar ocksa va som skrivs i en kvinnas biografi efter matchen.

I en procent av fallen ar det exakt bion som avgjorde odet forut ett potentiellt par. En bio pa din profil ger dig en tillfalle att anfora nagot mer ifall dig sjalv och representera dig allena i basta mojliga lyse.

Konungen identisk satt ger din bio dina potentiella matchningar en bra tillfalle att ringa en titt https://kissbrides.com/sv/heta-tjetjenska-kvinnor/ fran vem personen bortom bilden ar. Detta ar sarskilt centralt ifall de ar gallande staketet; en ljuv sammansatt bio kan ringa publicera dem mot dig. A andra sidan kan en daligt skriven jambordig beredvilligt forfolja bort dem.

Slutligen ar Tinder ett spel som vi allihopa vill vara sa framgangsrika vi kan. Sa plocka tag i de 500 indikator som star till ditt forfogande forut att folja med den basta biografin du kan och maximera dina chanser for att dra para at hoger.

Baksida av underben sager det ifall dig?

Du bor tanka kungen din Tinder-profil som din introduktion till en potentiell dejt. Biografin representerar de forsta orden som nagon kommer att lasa efter att de inneha sett din profilbild. Saledes ar det betydelsefullt att komponera det efter din drag och besta ditt sanna jag.

Din bio kan blotta sa en aning som din nationalitet och alder, och det ar helt OK om du ar svarovertalad att skilja dina djupare tankar om Star Wars, mansklighetens futurum och livet i allmanhet. A andra sidan kan du prova summera va du star forut, hur sa dina ideal ar eller baksida fran underben du tycker om karlek i 500 indikation.

Detta beror minsann gallande dig, din maner och preferenser. Det viktigaste arme ar att din biografi inte ljuger eller representerar dig i felaktigt blond.

I och med bion ar en nodvandig post i din Tinder-strategilada, bor du betanka ordentligt innan du lagger upp den. I de foljande avsnitten kommer vi portratt att diskutera grejer att tanka pa. Forst tar vi upp de prylar du nog vill ha med och darefter foremal du bor kringga. Presentera oss dyka djupare in i skapandet fran en fantastisk Tinder-bio.

Prylar att medfora i din bio

Forst och framst, skriv nagot. Det inneha hant fler ganger an man kan rakna att ett potentiellt hogersvep nekades darfor en forsvunnen bio. Sanningen att konversera, kvinnor ar massor mer benagna att svepa vanster pa huvudsak av en tom bio an hanar.

Ehuru du bara aga 500 omen, bor du anordna din bio fokuserad. Ifall du vill redogora nagot mer ifall dig sjalv forut andra, inbegripa blott en handfull fran de viktigaste sakerna. Till foredome musikgenrer du lyssnar gallande, favoritfilmer eller hobbyer. Du kan ocksa selektera ett hastigt citat fran din favoritfiktiva pragel, forfattare eller filosof. Djupare och tankevackande citat kan aven klaffa.

Du bor ocksa vara rattfram. Du skulle bli forstummad ovanfor hur flera som sannerligen tycker att uppriktighet och sjalvfortroende ar mer vacker an utseendet. Sa ifall du ar en rattfram och sjalvsaker person, oforetagsam det lysa genom din bio. Mjalthugg det naturligt och hanfora de potentiella matchningarna med din djarva bio.

Kreativitet ar ett fran de storsta afrodisiakum som manskligheten kanner till. Det ar darfor kreativa folk och artister inneha folk som gnaller ovanfor dem all de an gar. Forsok att askadliggora din kreativa blad. Namn bloggen du skriver eller dina origamikunskaper. Ifall du spelar ett instrument, sag det.

Mystik ar en fran de viktigaste ingredienserna i romantik. Du bor demaskera till fyllest pro att kittla deras saga, men ej till fyllest for att ha ihjal deras deltagande. I och med teckengransen ar 500 indikator, ar din basta insats att halla sig under 250. En biografi bor vara underlang och koncist.

Slutligen bor du fardigstalla din bio med en slags uppmaning. Du kan stalla en be ifall nagot till lasarna och bespisa in dem att ge dig ett losning via chatten.

Grunka att kringga

Det finns aven foremal du bor kringga och skippa nar du komponerar din Tinder-bio. Det forsta att avvarja ar tom bio. Det gor din profil mindre attraktiv och folk kan missta dig pro en havskatt.

Darefter bor din biografi ej kvarvara fran en rad adjektiv. Undvik bios som bubblig, konventionell, pratig, oppensinnad. Darjamte ifall det ar battre an inte ett dyft, kan den inneha typen av bio inte oforfalskad fanga eller konungen just satt presentera nagons personlighet.

Dartill bor du ej kliva den fina gransen mellan att vara sjalvsaker och att besta forkastlig. Det betyder att du aldrig amna vara fornedrande och arrogant i din bio. Likasa bor du slingra svordomar, darfor det inte ar ett indikator pa sjalvfortroende utan pa ondska.

Undvik att begagna all tillgangliga 500 marke for att slingra att forete som nagon som inte vet nar den amna sluta konversera. En bio pa 500 ord kan samt signalera att agaren fran profilen ar egenkar och bara bryr sig ifall sig allena.

Hur man lagger upp en bio

  1. Igangsattning Tinder-appen fran din telefon eller surfplattas startskarm.
  2. Ifall du ej redan ar inloggad ar det dags att skapa det genast.
  3. Nar huvudskarmen oppnas bor du pragla pa din profilikon. Den finns langst upp kungen skarmen.
  4. Klicka darefter gallande ikonerna Redigera info eller penna forut att folja at din profils meny.
  5. Scrolla ner till avsnittet Om.
  6. Tryck pa textrutan.
  7. Skriv din bio.
  8. Din bio kommer att uppdateras nar du stanger textrutan.

Till bio eller inte till bio

Svaret kungen denna forfragan ar alltid ”till bio.” Med en bio slipper du att misstas pro en havskatt och en lura. Desslikes kan en valkomponerad bio forstora din hoger sveppoang med stor marginal. Den ska besta entusiasmerande, arlig och kort.

Har du en entusiasmerande Tinder-bio, eller antagande du att du kan forfina den? Ifall du inneha nagra tips forut en bra Tinder-bio som vi har missat, skingra dem i kommentarsfaltet nedan.

The Makings of a Great Tinder Bio

Questo sito utilizza cookie, anche di terze parti, per migliorare la tua esperienza e offrire servizi in linea con le tue preferenze. Puoi non accettare l'utilizzo dei cookies, ma alcuni servizi potrebbero non funzionare. Maggiori informazioni

Questo sito utilizza i cookie per fornire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o cliccando su "Accetta" permetti il loro utilizzo.

Chiudi